Čista tla so osnova kvalitete bivanja

Vse se začne pri tleh, ki predstavljajo temelj vsakega doma. Naj si bodo vaše police še tako lepo urejene in vaše knjižne police razporejene po abecedi, vaš dom ne bo naredil vtisa na goste, če ne bodo tla bleščeče čista. Bleščeče čist dom bo močno vplival tudi na vaše počutje, ki se bo vedno temeljito izboljšalo, kadar bo vaše delovno in bivalno okolje kakor iz škatlice

.
Čiščenje tal je navadno mukotrpno opravilo, ki zahteva veliko sklanjanja in gibčnosti, ki sta potrebna za dosego vseh malih in težko dostopnih kotov in vogalov; zato zahteva tudi veliko časa in energije. Vendar ni treba, da je tako. Celoten postopek sesanja lahko precej skrajšate, če imate pravi sesalnik – takšen, ki je dovolj fleksibilen in lahek, da lahko z njim dosežete vse kote. Kaj pa, če je poleg tega še – brezžičen? Tako se vam nikoli ne bo zgodilo, da določenega kota ne bi mogli doseči, ker bi vam svobodo premikanja med čiščenjem omejevali dolžina žice in lokacija vtičnice. Predstavljamo vam: PowerPro Aqua FC6408/01, brezžični ročni in pokončni sesalnik 3-v-1 z možnostjo polnjenja.

Sesalnik

POPOLNA SVOBODA GIBANJA

PowerPro Aqua sesalniki vam s svojo zmogljivo 25,2 V litij-ionsko baterijo omogočajo brezžično čiščenje v vsakem prostoru vašega stanovanja, tudi v tistih, v katerih nimate nobene vtičnice. Imajo tudi to prednost, da so izjemno okretni in lahki, kar zagotavlja enostavno uporabo.
Zaradi svoje edinstvene oblike vam omogočajo, da z njimi med uporabo brez težave dosežete vsa tista sicer le težko dosegljiva mesta v stanovanju, npr. prostor pod kavčem, posteljo ali mizo. Funkcija 3-v-1 vam po drugi strani omogoča večjo fluidnost v načinu uporabe sesalnika; pomeni namreč, da lahko sesalnike PowerPro Aqua uporabljate kot sesalnik brez vrečke za čiščenje vseh vrst tal, ročni sesalnik za površine, kot so kavči, stoli in koti, ter sistem za čiščenje mokre umazanije. Te lastnosti vam omogočajo, da lahko z njimi v enem samem zamahu očistite in tudi pomijete tako tla kakor tudi omare in knjižne police.

SISTEM ZA MOKRO ČIŠČENJE TRDIH TAL

Po temeljitem suhem čiščenju tal, je čas še za mokro čiščenje. Sesalniki PowerPro Aqua imajo namreč edinstven sistem za pomivanje z optimalno vlago za trda tla – le ta upravlja sprostitev za optimalno vlažnost med čiščenjem vseh vrst trdih tal, zato so tla po koncu čiščenja res bleščeče čista. Krpe iz mikrovlaken, ki so zadolžene za bleščečo čistočo, pa lahko po uporabi operete ročno ali v pralnem stroju. Ob vseh priložnostih, ko mokro čiščenje ni potrebno, pa lahko sistem za mokro čiščenje v trenutku odstranite – na obeh straneh sistema za čiščenje so magneti, zato ga lahko enostavno pritrdite ali odstranite z nastavka.

NASTAVEK TriActive Turbo IN TEHNOLOGIJA PowerCyclone

Nastavek TriActive Turbo vam bo s svojo motorizirano krtačo omogočil resnično globinsko in temeljito čiščenje tako trdih tal kakor tudi preprog. Deluje tako, da motorizirana krtača z eno samo potezo zajame vse nečistoče, nato pa zrak skozi nastavek potuje naprej v sesalnik. Optimalen pretok zraka skozi sesalnik zagotavlja Tehnologija PowerCyclone; zaradi gladkega dovoda zrak hitro vstopi v sesalnik; nato skozi zaobljeni prehod preide v ciklonsko komoro za ločevanje prahu od zraka.

OSTANITE ČISTI MED HITRIM IN HIGIENSKIM PRAZNJENJEM KOMORE

Sesalniki PowerPro Aqua se odlikujejo tudi s svojimi edinstveno oblikovanimi posodami za prah. Te so oblikovane tako, da se vam med njihovim praznjenjem ni treba dotakniti prahu ne z golo roko ne s svojimi oblačili; posodo, v kateri sesalnik med sesanjem zbere prah in nečistoče, lahko enostavno izpraznite v koš za smeti, pri čemer se vam ni treba dotakniti nobene umazanije. Sesalniki PowerPro Aqua imajo tudi trpežen pralni 3-slojni filter, ki lahko zajame več kot 90 % alergenov, kot so cvetni prah, dlake hišnih ljubljenčkov in prah, za res čist zrak.