Dodajte prostoru osebni pečat… S stenskimi nalepkami

Se vam je kdaj zdelo, da vašemu domu manjka osebni pečat? To je mogoče popraviti na zelo enostaven način – z blazinami na sedežih in kavčih; s preprogami na tleh; z barvnimi zavesami; z različnimi predmeti, razporejenimi po poličkah, kredencah in (klubskih) mizicah ter s slikami, fotografijami in stenskimi nalepkami na stenah. O slednjih bo tekla beseda v nadaljevanju.

Razvoj stenskih nalepk, ki so svoj veliki met dosegle v zadnjem času, je potekal sočasno z ostalim razvojem na področju opremljanja in dekoracije. In, če je pred leti bilo na voljo zgolj par motivov različnih nalepk, katerih lepilo je bilo pogosto tako močno, da je na steni puščalo grde madeže, danes temu ni tako. Potrošniku so tako na voljo številne spletne in klasične trgovine s stenskimi nalepkami, v katerih ponudbi se bohoti več deset različnih motivov le-teh, zaradi česar jih je mogoče umestiti v prav vsak prostor. Podobno raznolike kot motivi, pa so tudi same dimenzije stenskih nalepk. Le-te se gibljejo od nekaj centimetrov, pa vse do par metrov, zaradi česar je z njimi mogoče prekriti tako majhen prostor med dvema poličkama, kot tudi celotno steno. Dodatna prednost samolepilnih stenskih nalepk, ki – ob ustrezni izbiri – poskrbijo tako za stilsko, kot za barvno harmonijo v prostoru, pa je tudi v tem, da jih je mogoče pritrditi na vse gladke površine, pa naj gre za stene, leseno pohištvo, ogledala ali PVC podlage.

Zaradi izjemno pestre izbire različnih motivov (kot so nalepke s citati, 3D stenske nalepke, nalepke z dodatki, otroške stenske nalepke, piši-briši nalepke,…) in enostavne ter hitre namestitve, ki za sabo ne pušča nobene umazanije, so stenske nalepke idealne za osvežitev prostorov vašega doma. V kolikor pa bi se jih čez čas naveličali, jih preprosto odlepite s površine, pri čemer na steni ne bo nobenih madežev od lepila.