Gorenjeve kuhinje

Gorenje je eno izmed največjih podjetij v Sloveniji, hkrati pa se običajno nahaja tudi na lestvici top 5 največjih izvoznikov. Znano je predvsem po beli tehniki, podjetje pa posluje tudi na drugih področjih, kot so keramične ploščice ter kopalniško in kuhinjsko pohištvo. Prav Gorenjeve kuhinje tako v Sloveniji kot tudi v širši regiji slovijo po svojem naprednem dizajnu, kakovostni izvedbi ter pametni ceni.

Med slovenskimi proizvajalci kuhinj ima Gorenje najširšo paleto modelov. Razdeljeni so v tri linije, ki omogočajo zadovoljitev prav vsakega okusa. Poleg širokega izbora modelov, je na voljo tudi bogata izbira materialov ter barv, kuhinje pa lahko sestavimo po lastnih željah iz skoraj neomejene izbire elementov. Tako kot večina kakovostnih izdelovalcev kuhinj, tudi Gorenje prisega na vodila proizvajalca Blum. Na vodila vam nudijo tudi 5 letno garancijo.

Med najbolj priljubljenimi modeli Gorenjevih kuhinj je kuhinja Aida. Aida je oblikovana v rustikalnem slogu, ki v dom prinaša posebno toplino. Izdelana je iz MDF plošče prevlečene s folijo, kar naredi kuhinjo izredno trpežno ter enostavno za vzdrževanje. Drug priljubljen model je model Delta. Gre za kuhinjo sodobnih linij, katere posebnost so zaobljene zaključne stranice. Kuhinja je lakirana in dodatno polirana, kar ji daje posebno globok sijaj. Na voljo je v zares široki paleti barv, od umirjene bele do zares živo zelene.

Če želite dodatne informacije o kuhinjah Gorenje, obiščite spletno stran http://megapohistvo.si/kuhinje/kuhinje-gorenje/