Kako izbrati prave podaljške za lase?

Lasni podaljški predstavljajo že lep čas pravo modno muho. Prav zaradi tega ne preseneča dejstvo, da je paleta lasnih podaljškov in lasnih vstavkov, med katerimi je mogoče izbirati, tako pestra in široka. A široka izbira vedno ne predstavlja tudi prednosti. Sploh, če se z lasnimi podaljški in različnimi metodami podaljševanja ter zgostitve las, srečujete prvič. V želji, da bi bilo začetno spoznavanje tovrstne tematike čim manj konfuzno, izbira ustreznih lasnih podaljškov pravilna, vaše rokovanje z njimi pa nadvse prijetno, smo pripravili spodnje vrstice.

Pred prvo uporabo lasnih podaljškov, si je najprej treba odgovoriti na vprašanje, čemu jih želite uporabljati. Si želite dolgih las, s katerimi bi bilo mogoče oblikovati številne pričeske, a za to, da vam zrastejo do ustrezne dolžine, ne želite čakati več let? Imate tanke in redke lase, ki bi jih želeli bolj zgostiti? Si za svojo “težavo” želite zgolj občasne rešitve ali ste v iskanju dolgotrajne spremembe? V kolikor si želite zgolj fleksibilnega občasnega eksperimentiranja z oblikovanjem stilskih pričesk ali kratkotrajne popestritve frizure z barvnimi efekti, bodo za vas najbolj primerni clip on lasni podaljški, znani tudi kot lasni podaljški na špangice. Njihova glavna prednost je v tem, da so izjemno enostavni za uporabo, saj jih s pomočjo silikonskih špangic, ki so pritrjene na podaljške, zgolj vstavite med svoje lase. Zaradi takega načina vstavljanja bodo vaši lasje ostali povsem nepoškodovani. Ker pa so tovrstni podaljški namenjeni zgolj za občasno uporabo, jih je potrebno pred spanjem vedno odstraniti. V kolikor vam to ne diši, in se zato bolj nagibate k dolgotrajnim rešitvam, pa lahko izbirate med fiksnimi “tape in” samolepilnimi podaljški, microring podaljški in podaljški s keratinskimi čepki.

Nadalje si je potrebno odgovoriti na vprašanje, iz kakšnega materiala naj so vaši lasni podaljški? Le-ti so namreč lahko tako sintetični, kot naravni. Za sintetične lasne podaljške, ki so narejeni iz umetnih materialov, je značilno, da so sicer manj kvalitetni, a so zato tudi nekoliko cenejši od naravnih. In čeprav so precej obstojni, se jih ne sme barvati in oblikovati s sušilcem za lase, likalnikom ali kodralnikom. Prav nasprotno pa je, ko so v igri naravni lasni podaljški. Ker so narejeni iz človeških las, so primerni tako za umivanje in barvanje, kot tudi za stilsko oblikovanje s sušilcem za lase, likalnikom in kodralnikom.

Za konec pa še si morate odgovoriti na vprašanje, koliko ste za hipno transformacijo iz kratkolaske v dolgolasko, sploh pripravljeni odšteti.

Črtala za oči Revolution

Pogosta uporaba črtala za oči

Čeprav imate pri roki vrhunska ličila, pa še zdaleč ni nujno, da si boste napravili perfekten make up. Tudi z ličili je treba namreč znati upravljati ter seveda dobro poznati kar nekaj trikov za še boljši rezultat oziroma učinek.