Kako uporabljati vibrator?

Vibrator vzemite iz embalaže in ga najprej spoznajte. Preverite ali deluje na elektriko ali potrebujete baterije. Preverite vse tipke in njihove funkcije ter hitrosti vibratorja. Pred uporabo ga temeljito očistite. Če ni vodoodporen, pazite, da ne pride v stik z vodo v bližini ohišja baterije ali polnilnega mehanizma. Če vibratorja še niste uporabljali, svetujemo, da ga prvič preizkusite in raziščete sami. Tako se boste lahko popolnoma sprostili in se spoznali z vašo novo igračko. Prepričajte se, da imate dovolj časa in zasebnosti. Lahko si spustite nekaj glasbe, za izolacijo uporabite odejo ali pa že v začetku mislite na to in kupite vibrator, ki ni preglasen.

Začnite z nežnim dotikanjem vibratorja po različnih delih telesa. S tem seveda ne boste dosegli orgazma, bo pa vsekakor pripomoglo k sproščenosti in vzburjenosti. Po nekaj časa ga vklopite in ponovite postopek. Z njim si lahko celo nežno zmasiramo mišice nog ali rok. Počasi se premikajte proti vulvi in klitorisu. Vzemite si čas, se igrajte in uživajte. Preizkušajte različne hitrosti vibriranja in igrajte se z različno močnimi pritiski vibratorja, da ugotovite, kaj je tisto, kar vam najbolj ustreza. Večina vibrator uporablja kot zunanjo stimulacijo, a če je vaš vibrator varen za penetracijo, ne vidimo razloga, zakaj je ne bi preizkusili. Kaj pomeni za penetracijo varen vibrator? Je gladek vibrator, ki nima grobih robov in ki ne absorbira telesnih tekočin. V vsakem primeru za penetracijo z vibratorjem svetujemo uporabo kondoma in gel na osnovi vode, za analno penetracijo pa analni vibrator, ki mora biti še posebej gladek in brez šivov. Zelo zaželjen je tudi čep na koncu, ki prepreči nehoten zdrs vibratorja. Saj nočete biti eden tistih ljudi, o katerih krožijo zdravniške štorije, ali pač?

Vibrator in seks v dvoje?

Seveda, zakaj pa ne? Z njim si lahko popestrite seks in eksperimentirate s partnerjem in tako odkrivate nove nivoje užitka.