Lastnosti tekalne steze NordicTrack Elite 3700

Tipke za preprost dostop

Tako hitrost kot naklon lahko zlahka nastavimo preko ‘Easy Access’ tipk, ki se nahajajo na držalu za roke. Tako lahko spremenimo nastavitve, brez da bi prekinjali svojo vadbo.

Prilagodljiva oblazinjena podlaga

Naslednji nastavljiv element obeh naprav je oblazinjena podlaga. Oba tipa naprave sta opremljena s FlexSelect tehnologijo, ki omogoča zmanjšanje sile na podlago za kar 30%. Za tekače, ki se ne želijo poškodovati, je ta funkcija lahko zelo koristna. Ampak kljub temu lahko FlexSelect izklopimo, tako da na svoj račun pridejo tudi tisti, ki imajo raje občutek teka po trdi podlagi.

Velikost tekaške površine

22 x 60 palcev tekaške površine je za večino ljudi več kot dovolj za udoben tek. Kljub velikosti pa tistim, ki nimajo veliko prostora, ni potrebno skrbeti, saj sta tako NordicTrack Commercial 1750 kot tudi NordicTrack Elite 3700 Treadmill opremljena s SpaceSaver zložljivim dizajnom in EasyLift tehnologijo. To pomeni, da lahko tekalno stezo zložimo in jo shranimo nekam, kjer nas ne ovira, ko je ne uporabljamo.

Zvočniki in glasba

Da se boste med vadbo zabavali, sta obe tekalni stezi opremljeni s parom 3″ zvočnikov in Intermix Acoustics audio centrom. Povežete se lahko praktično s katerimkoli predvajalnikom glasbe, ki ga imate na voljo, saj je vgrajeni sistem združljiv tako z iPod-om kot z drugimi predvajalniki.

Merilec srčnega utripa

Še nekaj, kar lahko opravimo med tekom, je to, da opazujemo stanje našega zdravja. Obe napravi imata brezžični prsni trak, ki nam meri utrip, brez da bi nas oviral med tekom. Poleg prsnega traku je tu tudi sistem senzorjev na držalu za roke, ki deluje skupaj s prsnim trakom in nam posledično prikazuje še toliko bolj natančno meritev.

Prilagojeni programi in iFit

Obe napravi sta združljivi z iFit pametnim programom vadbe (potrebna je registracija), ki zagotavlja optimalne rezultate naših treningov.