Majice za dekliščino

Organizacija Dekliščine

Praznujete s puncami dekliščino in ne veste kako bi organizirale nepozabno zabavo za vašo prijateljico? Tukaj je nekaj nasvetov kako se lotiti organizacije popolne dekliščine:

Lokacija dekliščine

Kje se bo dekliščina odvijala je odvisno od vaših preferenc in želja, seveda pa se lahko prilagodite tudi željam neveste, če ste seveda pripravljene na to. Konec koncev, nevesta namreč ne bi smela imeti veliko besede pri tem, kje bo dekliščina organizirana.
Nekaj idej glede lokacije:

• Izlet za konec tedna, v kakšno turistično središče, ki omogoča veliko zabave.

• Bar maraton – V mestu, ki ga boste obiskale, skušate obdelati čim več barov in gostinskih lokalov, ob tem lahko prodajate najrazličnejše izdelke (broške, podvezice, rožice, kolače etc.)
s katerimi si potem lahko financirate jedačo in predvsem pijačo.

• Najem gostinskega lokala z obvezno udeležbo striperja.

Koga povabiti in koga ne povabiti?

Seveda se morate dekliščine na prvem mestu udeležiti najboljše prijateljice, bodoče gospe. Zraven lahko prištejemo, še njene sorodnice in sodelavke ( v kolikor se bodoča nevesta seveda z njimi dobro razume). Ne priporočamo pa, da se na dekliščino vabijo sorodniki bodočega moža in nevestini nadrejeni v njeni službi (seveda pa se tudi tukaj lahko naredi izjema, če se izredno dobro razumejo med seboj in zato ni bojazni, da bi prišlo do kakšnih zagat ali situacij, ki bi jih naslednji dan obžalovali).

Kako opremiti nevesto in njene družice

Seveda nobena dekliščina ni popolna, brez najrazličnejših modnih dodatkov in nagajivih pripomočkov, ki so neizbežen detajl vsake prave dekliščine. Glavo neveste lahko opremite s tančico ali rajfom, iz katerega binglja moško premoženje, v roke pa ji lahko potisnete napihljivega moškega ali napihljivi moški spolni organ :).
Hkrati jo opremite tudi z majico, ki mora biti izdelana posebej za dekliščino, na kateri naj bo zabaven napis, ki sporoča, da bo dotična gospodična kmalu postala gospa.

Ravno tako se morate tudi njene družice opremiti z majicami, ki so izdelane posebej za dekliščino. Takšne majice lahko najede na spletu, v trgovinah, ki prodajajo smešne majice. Takšen primer je npr. spletna trgovina www.party-majice.si, kjer smo našli številne majice za dekliščino. Skoraj vse majice za dekliščino, ki jih najdete v njihovi spletni ponudbi, pa lahko tudi personalizirate z imenom lokacije, kjer se bo dekliščina odvijala, datumom in seveda imenom bodoče neveste. Srečno in upamo, da vam uspe organizirati popolno in nepozabno dekliščino!