Ne pozabi enega izmed najbolj pomembnih prehranskih dodatkov

Naše telo potrebuje določene stvari, katere moramo sami dodajati v svoje telo, saj na primer ne zaužijemo dovolj le teh hranil. Dober primer so v večini omega 3 kapsule, teh v večini zaužijemo najmanj, saj ne pojemo dovolj rib in telo samo tega ne more zgraditi / proizvesti. Omega 3 nam pomaga pri veliko stvareh kot so na primer: za srce in ožilje, omenjeni pa so tudi ugodni učinki pri nekaterih bolnikih z rakom, za vnetna obolenja, dober učinek ima tudi pri depresiji in procesu staranja in še bi lahko našteli kakšn dobro lastnost teh prehranskih dodatkov.

Veliko ljudi tega ne jemlje in seveda, nič ni narobe, vendar če pa bi to jemali bi pa seveda imeli kakšen dober učinek na telo ali dva, ali pa celo več. Če bi vsaj ta dodatek ljudje vsak dan jemali bi se jim zdravje veliko bolj izboljšalo, nekje bi se sigurno videl nek napredek zaradi jemanja le tega, vendar določeni so trmasti in nočejo nič, saj ne verjamejo da je to dobro za njihovo telo. Že en sam prehranski dodatek, ki bi ga dodali vase bi se poznalo, če pa bi dodali še kakšne probiotike, kateri dobro pomagajo pri oz. za prebavo, potem vitamin D, magnezij, vse to je res dobro in ima same pozitivne učinke na telo, vendar je pač seveda odvisno od posameznika, če le to želi jemati.

Preveč stvari, da bi dajali vase ne, to nikakor ne, vendar tistih par najbolj pomembnih reči to pa ja. Seveda ima vsak posameznik določen pogled na določeno stvar, vendar bi nekateri morali za en mesec oz. še bolje dva meseca nekaj uživati in bi videli spremembe in potem bi morali šele reči ali je res nekaj slabo. Vendar na koncu bi pa videli, da je nekaj res v redu, vendar ker imajo določeni preveliki ego bi raje vseeno rekli, da je nekaj slabo, čeprav bi sami pri sebi videli, da je res top!