Oblačila zdravstvenega osebja

Uniforme za zdravstvene delavce so obvezne! Ste že šli kdaj k osebnemu zdravniku pa ni imel neke svoje uniforme, ali pa v bolnišnici, pri ginekologinji, ali pa zobozdravniku? Vsepovsod imajo uniforme, kar skorajda more biti, glede na to da je zdravstvo takšna panoga kjer že lepo izgleda kaj šele da se spodobi, da so nekako usklajeni. Res pa je da imajo oblačila glede na stroko. Kirurgi imajo posebne halje, medicinske sestre/bratje imajo svoje halje in tako naprej, tako da točno vemo na koga smo se v določenem trenutku obrnili.

Rezultat iskanja slik za zdravstveni delavci

Če bi imeli vsi enake uniforme niti ne bi vedeli kdo se s čim ukvarja. Še v zasebnih ambulantah morejo biti usklajeno oblečeni, kaj šele da ne bi bili v javnih ustanovah. Saj tako je tudi prav, nek strokovnjak se z medicinsko sestro ne mora kosati, kajti on vseeno več ve in več velja bi lahko rekli, kot primer – kirurg. Sama ne bi želela delati v zdravstvu saj nimam želodca za to. Ko sem še bila majhna sem hotela biti zdravnica, ko pa se sedaj za nazaj spomnim pa ne vem kako sem hotela biti to, ker to niti malo ni zame, sploh ta kri in odprtine, že sedaj ko samo slišim me zvije kaj šele, da bi to videla in mogla kaj početi.

Priznam pa da je lepo pogledati kakšnega moškega, ki dela v zdravstvu, saj so velikokrat tam zelo privlačni, ko greš na kakšen pregled vidiš kakšne lepe mlade, ampak to pa je tudi vse, to delo nikakor ni zame. Saj je tudi logično, nismo vsi ljudje za vse, kajti če bi bili vsi za vse bi se že tepli za določene dobrine. Zatorej, življenje je samo eno, izkoristite ga, bodite nasmejani in uživajte ga!