Pametno pranje in izjemno čisto perilo

Se vam je že zgodilo, da ste po pranju perila ugotovili, da je vaše perilo poškodovano? Če se želite temu izogniti, je prava izbira Mielejev pralni stroj, ki ima boben, ki je posebej prilagojen občutljivemu perilu. Miele je zasnoval posebno satasto strukturo bobna, ki med steno bobna in vašim perilom ustvari vodno oblogo, ta pa omogoči, da perilo med pranjem nežno drsi. Tako je vaše perilo čisto in dišeče, brez poškodb vlaken.

Imejte samostojen pralni stroj

Pri Miele se zavedajo, da današnji življenjski tempo ne dopušča veliko časa za gospodinjska opravila. Ravno zaradi tega, so oblikovali pralni stroj, ki ga je mogoče nastaviti v naprej, na poljubno uro, tudi, ko vas ni doma. S funkcijo WiFiConn@ct svoj aparat Miele lahko povežete z internetom prek WLAN-usmerjevalnika. Tako lahko s pametnim telefonom ali tablico izkoristite številne prednosti: priklic statusa aparata, kadar ste doma ali na poti, obvestila, na primer, kdaj se zaloga pralnega sredstva bliža koncu.

Vse to pa je mogoče zaradi sistema avtomatskega doziranja TwinDos. Ta v najbolj optimalnih pogojih procesa pranja in glede na program, avtomatsko dozira pralni sredstvi Ultra Phase 1 in 2, tako pa doseže izjemno čistočo vašega perila in prihrani tudi do 30% pralnega sredstva, v primerjavi z ročnim doziranjem. Tako je vaš pralni stroj vedno pripravljen na pranje in zaženeta ga lahko, tudi ko niste doma. Tako lahko pozabite na pranje perila, saj bo stroj naredil vse namesto vas, vi pa lahko užijete svobodo.

Inteligentno pranje

Ali se vedno, ko perete manjšo količino perila, povprašate, ali se to splača, glede na porabljeno količino energije in vode? To je sedaj preteklost. Mielejevi pralni stroji so opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko, ki analizira trenutno napolnjenost bobna in ji prilagodi uporabo vode in električne energije, pri čemer pa še vedno zagotovi izjemno čistost. Sedaj sta lahko varčni, ne glede na to koliko perila perete.

Varčno do svežega perila

Pralni stroji Miele s sistemom PowerWash 2.0 perejo do 40 % bolj varčno od zahtev za 1. razred energijske učinkovitosti A+++ in operejo tudi majhne količine perila, zelo energijsko učinkovito. Vgrajeno imajo namreč tehnologijo pranja Spin&Spray, ki omogoča izjemno nizek nivo vode in tako prihrani energijo za segrevanje. Hkrati pa imajo tudi funkcijo EcoFeedback, ki vam sporoča porabo energije, glede na katero lahko predvidite tudi svoje stroške. Tako lahko varujete naravne vire in s tem zmanjšate svoje stroške.