Pogosta uporaba črtala za oči

Čeprav imate pri roki vrhunska ličila, pa še zdaleč ni nujno, da si boste napravili perfekten make up. Tudi z ličili je treba namreč znati upravljati ter seveda dobro poznati kar nekaj trikov za še boljši rezultat oziroma učinek. Do popolnega make upa tako lahko pridete tudi z uporabo nekoliko ugodnejših izdelkov. Pomembno je namreč, da se z ličili znate dobro rokovati.

Za še lepši in nekoliko bolj dramatični učinek oči pa je obvezna pravilna uporaba črtala za oči. Na predele okoli oči je treba nanesti ravno prav ličil, ki se na koncu učinkovito poudarijo še z različno obarvanimi črtali. Med vsemi so zagotovo najbolje prodajana črna črtala za oči.

Svetlejša črtala za oči mlajšajo videz

Čeprav je črno črtalo za oči med najbolje prodajanimi izdelki za make up, pa imajo tudi svetlejša črtala za oči številne prednosti. Če na primer uporabljate bež črtala, s tem poskrbite ne samo za prečudovit videz, temveč tudi za mlajši izgled oziroma precej bolj spočit obraz.

Bela črtala za oči
Svetlejša črtala za oči imajo številne prednosti

Verjetno smo vam ravnokar razkrili odlično rešitev, kaj zjutraj storiti, če se prebudite povsem izčrpani in nadvse utrujenega videza. S pomočjo nanosa bež črtala okoli oči boste v hipu videti zelo spočiti pa tudi nekaj let mlajši.

Set črtal za oči in drugi make up izdelki

Če se nad ličili tako in drugače navdušujete, potem najverjetneje radi posegate tudi po različnih setih. Ti vam omogočajo, da lahko en in isti tip izdelka dobite v več različicah. Še posebej priljubljeni so na primer seti lakov ali pa seti čopičev.

Video: Revolution Pro klasično črtalo za oči Supreme Pigment Gel Eyeliner – Black

Menite, da na trgu lahko dobite tudi kakovosten set črtal za okoli oči? To pomeni, da bi v istem kompletu kupili bež, črno ter rjavo črtalo za okoli oči. Ponudbo se vam splača preveriti v zelo dobro založeni prodajalni z ličili.

Obvezni izdelki za hiter dnevni make up

Čisto na koncu pa še vprašanje: kateri izdelki so za hiter dnevni make up obvezni oziroma katere izdelke morate make up ljubiteljice prav vedno imeti v neposredni bližini sebe? To so zagotovo puder, črtalo za oči, osvetljevalec in bronzer. Za piko na i pa še kakšno udarno šminko ali pa glos za ustnice.