Res dobro poznaš svojega partnerja?

Ste v vaši partnerski zvezi že ugotovili kaj vzburja vašo partnerico oz. vašega partnerja? Če še niste je čas, da to čimprej izveste, kajti če veste kaj je njihova “točka” katera jih bo vznetila potem je lahko čas v postelji še milijonkrat bolj udaren in popoln, bolj strasten, razburljiv.

Kajti, če je venomer ista rutina ni več to to, če pa ne veste kaj so partnerjeve točke, ki jih vzburjajo potem pa je tako to brezpomensko. Morate narediti za svojega partnerja kar se da vse, morate mu ponuditi užitke ob katerih bo ječal/-a od navala adrenalina, ki se po valil v njej/njemu.

Image result for couple in bed

Lahko imate igrice katere so drugače namenjene za posameznika, jih lahko igrate skupaj. Recimo vibrator je že ena izmed takšnih reči, ki vam lahko daje neke skupne užitke. Partnerica ima res najboljše občutke v sebi, ampak partner, ki pa bo svojo drago gledal kako uživa bo pa tudi on zadovoljen, ni tako? Saj, če smo v zvezi je ponavadi tako da radi en drugega čim bolj cartljamo in jim privoščimo najboljše stvari.

Tudi zveza se mnogo bolj izboljša, če je spolno življenje urejeno, bolje se počutiš med seboj kot par. Marsikdo si misli, ja samo na sex mislite in to bedarijo. To ni bedarija?!

To počnemo prav vsi, in ko smo v tistem momentu tudi uživamo prav vsi, tudi medsebojni odnosi so mnogo boljši, ni tako? Tako da če kdo govori, da spolno življenje v zvezi ni tako pomembno se še kako moti!